neděle, 18 srpen 2013 16:56

Ja Rule je zpátky na nohou a ve studiu!

Written by 

Po téměř dvou letech, kdy Ja Rule byl za mřížemi za neoprávněné držení zbraně a nezaplacení daní (rok 2011) byl nyní "propuštěn" do domácího vězení a už znova pracuje. Důkazem toho, že to myslí vážně je fotka s jeho dlouholetou známou zpěvačkou Ashanti, se kterou dal dohromady hity jako Always on Time, Mesmerize a nebo Wonderful v době jejich společného hostování v bývalém labelu Murder Inc.

 

I sama Ashanti se vyjádřila k Ja Ruleovu návratu do hry a obecně návratu do běžného života:

"I spoke to him the other day and I’m super, super excited for him.” “He is in great spirits…He has a studio downstairs in the house. That’s where he’s gonna be all the time. He’s super excited about the music…Hopefully, we get it all popping. It’s no denying our chemistry...I mean, he has to focus on his stuff right now. And I gotta focus on mine.”

 

Když shrneme Ashantiny slova... zkrátka je velmi nadšená, že se Ja Rule opět věnuje hudbě, tráví hodně času ve studiu, které má doma a je do svý práce opět zapálený. Mimo to, Ja Rulea můžeme slyšet například na remixu N.O.R.E.ho tracku "She Tried"... A nebo na akcích, jako třeba na Coast2Coast Live! 

 

 

 

Welcome Home Ja! Smile

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory