čtvrtek, 15 prosinec 2011 07:18

Na Freestyle Mondays se v pondělí rozjede opět jam s živou kapelou a hostem bude ElKa! Featured

Written by 

Blíží se nám vánoce a také i poslední vydání Freestyle Mondays v roce 2011. V pondělí 19. prosince vypukne další pokračování open mic jamu s živou kapelou v klubu Chapeau Rouge.

Tenhle mejdan, který tento rok přivítal mnoho domácích i zahraničních hostí a oslavil i své první narozeniny, dává každé třetí pondělí v měsíci možnost všem MCs, zpěvákům či beatboxerů, aby si zajamovali s doprovodem živé kapely. A jinak tomu nebude ani v prosinci!

V nejnižším patře Chapeau Rouge nebude ani tentokrát scházet Buran Buran band, MC Metoděj & Dozer nebo vokalisté Flowe a Martin.

19. prosince bude hostem ElKa, jeden z nejlepších freestylery poslední doby a rovněž vítěz mnoha freestyle battlů. Tenhle týpek není omezen jenom freestylem, ale věnuje se i vlastní tvorbě. S Matheusem a Djem Kalimem vydali vřele přijaté album Led ´n´ Ice a v tomto roce vypustil na světlo světa svůj debut Deník Cestovatele...

Ve dvou patrech se za gramofony vystřídají DJs:Lil Rowa, Dragon, Yofre a Shock O´ a kromě doprovodu pro MCs, se postarají o zábavu až do ranních hodin. Dobrou zprávou pro všechny, kteří se aktivně zúčastní jamu, je že MCs, zpěváci a beatboxeři mají vstup zdarma, pokud se registrují na:http://freestylemondays.cz/fm-mcs/registrace/.

Partnerem večera je Caney rum, který můžete po celý večer ochutnat za speciální cenu. Všechny informace o mejdanu najdeš na:http://freestylemondays.cz.

Vstupenky je možné si do neděle zakoupit za 50,-Kč přímo na barech klubu Chapeau Rouge a na místě bude stát vstupenka 80,-Kč. Těšíme se na viděnou už v pondělí!

Odkazy:
http://freestylemondays.cz/
http://bandzone.cz/elka

 

 

přečteno: {hits}1131{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory