neděle, 18 prosinec 2011 17:30

Poslední Freestyle Mondays v roce 2011! Featured

Written by 

Již zítra, v pondělí 19.1. v Chapeau Rouge bude poslední příležitost vyrazit na Freestyle Mondays a také poslední možnost užít si jediného open mic jamu s živou kapelou, kterým Freestyle Mondays v našich zeměpisných šířkách jest.

Hostem bude tentokrát jeden z nejlepších freestyle MCs současnosti Elka a právě v Chapeau Rouge bude příležitost přesvědčit se, že tenhle pán zvládá bravurně i vlastní tvorbu...

Samozřejmostí je doprovod živé kapely v podání Buran Buran bandu, MC Metoděj a Dozer, vokalisté a především mikrofon, který čeká na všechny MCs, beatboxery nebo zpěváky. Dobrou zprávou je, že každý, kdo se aktivně zúčastní open mic jamu a chopí se mikrofonu má vstup zdarma, stačí se jen zaregistrovat na:http://freestylemondays.cz/fm-mcs/registrace/.

 


Až do ranních hodin se o zábavu postarají DJs: Dragon, Yofre, Shock O´ a Lil Rowa. Vstupenky si můžete zakoupit přímo na baru klubu Chapeau Rouge za 50,-Kč a na místě za 80,-Kč.

 

Více informací si můžete přečíst třeba zde: http://beatlife.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1131:frmnelk&catid=76:party&Itemid=279

 

přečteno: {hits}1139{/hits} krát

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory